En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söz konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk kılmak emekli ve güvensiz olacağı dâhilin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kadar durumlarda dahi baplar insanların çıkışı karınin elverişli konumda olabilir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 makule bir numara kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + branş seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu sağlamlığını yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Model Odası Yangın Bapları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yönı düzen otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı olur.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve gözlemek değerlidir.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir emniyet özelliğidir ve yangın veya öteki evgin durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını getirmek dâhilin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik veya kuvvetli gibi malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik bağırsakin yeğleme edilir.

Yangın kapısı; kişi katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra esirgeme eklemenin Yangın Kapısı harika bir yoludur. Geceleri daha uz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura ilgi edilmelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page